Vuohenmaitokosmetiikka hoitaa ja kosteuttaa luonnon omin keinoin

Vuohenmaito on hoitava ja luonnollinen vaihtoehto raaka-aineeksi hiusten- ja ihonhoitoon, ja siksi vuohenmaitokosmetiikka on erinomainen valinta monelle ihotyypille. Ihonhoito vuohenmaitopohjaisilla tuotteilla on miellyttävää ja luonnonmukaista.

Vuohelman vuohenmaitokosmetiikka valmistetaan käsin Kauvatsalla, ja vuohenmaito tuotteisiimme tulee pientuottajalta naapuripitäjästä Punkalaitumelta. Myös kaikki muut raaka-aineet tuotteisiimme hankitaan niin läheltä kuin mahdollista.

Vuohenmaito on todettu kosmetiikkatuotteissa ominaisuuksiltaan erityisen hoitavaksi ja poikkeuksellisen sopivaksi myös herkkäihoisille ja iho-ongelmaisille. Tästä saamme kiittää vuohenmaidon ominaisuuksia, erityisesti sen sisältämiä maitohappoja. Vuohenmaidon hoitavat ja vaikuttavat ainesosat pääsevät imeytymään ihoon paremmin juuri näiden maitohappojen ansiosta,  ja ne tasapainottavat ihon omaa pH-arvoa. Maitohapolla on muitakin mainioita ominaisuuksia – se muun muassa stimuloi hellävaraisesti ihosolukon uusiutumista.

Joskus ongelmaihoa tai kuivaa ihoa päädytään hoitamaan liikaa, jolloin sen luonnollinen rasvatasapaino kärsii ja iho ärsyyntyy vain lisää. Alkaa kierre, jota voi olla vaikea katkaista. Vuohenmaitokosmetiikka voi palauttaa tällaisen ylihoidetun ihon tasapainon sen sisältämien luontaisten rasvojen, kapryyli-triglyseridien ansiosta. Vuohenmaito sisältää luonnostaan myös paljon seleeniä ja A-vitamiinia, jotka ovat ominaisuuksiltaan hiuksia ja ihoa ravitsevia.

Lue lisää tuotteistamme

Kaikkea hyvää vuohenmaidosta

Luonnonkosmetiikan deodorantit

Palashampoot ja hoitoainepalat

Palasaippuat

Tutustu valloittaviin tuotteisiimme

Vuohelman vuohenmaitosaippua on hoitava, käsintehty saippua

Vuohelman vuohenmaitosaippuat ovat hellävaraisia palasaippuoita ihon ja hiusten puhdistukseen. Kaikissa saippuoissamme on pohjana vuohenmaito, joka on yhdistetty muiden luonnon raaka-aineiden kanssa harmoniseksi, hoitavaksi kokonaisuudeksi.

Vuohenmaitosaippua toimii pohjana moneen eri käyttötarkoitukseen suunnitelluille saippuapaloille. Vuohelma valmistaa hiustenhoitoon tarkoitettua, kiinteää vuohenmaitoshampoota ja hoitoainepaloja, käsien ja vartalon puhdistukseen suunniteltuja saippuapaloja sekä erityisesti kasvojen puhdistukseen tarkoitettua kasvosaippuaa.

Vuohenmaitovoide, vuohenmaitodeodorantti ja muut vuohenmaitotuotteet

Vuohenmaito sopii raaka-aineeksi moneen luonnonkosmetiikan tuotteeseen. Erinomainen tuote on vuohenmaitovoide, sillä vuohenmaito on erityisen kosteuttavaa, ja kosteusvoiteessa sen ominaisuudet pääsevät kunnolla oikeuksiinsa, kun tuote saa hierottuna iholle vaikuttaa
mahdollisimman pitkään. Tällöin vuohenmaidon sisältämät vitamiinit ja mineraalit sekä sen uniikit rasvahapot ja maitohapot saavat aikaa imeytyä syvälle ihosolukkoon. Vuohelman valikoimista löydät erilaisia, vuohenmaitopohjaisia kosteusvoiteita, jotka kosteuttavat tehokkaasti, imeytyvät erinomaisesti ja tuntuvat kevyeltä.

Vuohenmaitovoiteisiin on yhdistetty lisäksi muita hoitavia, valloittavan tuoksuisia, luonnosta peräisin olevia ainesosia. Monet asiakkaamme ovat saaneet apua kuivalle iholle juuri vuohenmaitovoiteista tilanteessa, missä monet muut voiteet aiheuttavat kutinaa eivätkä hoida ihoa sen vaatimalla tavalla.

Vuohenmaito on yhtenä ainesosana myös kaikissa deovoiteissamme. Vuohenmaidosta valmistettu deovoide on luonnonkosmetiikan deodorantti, joka hellii herkkääkin ihoa, suojaten ja hoitaen sitä luonnollisella tavalla. Tutustu deovoiteisiin!

Vuohelma syntyi rakkaudesta käsillä tekemiseen ja luontoon

Vuohelma syntyi halusta yhdistää laaja asiantuntemus kosmetiikasta itse käsillä tekemiseen, hellävaraisten ja vastustamattomien, vuohenmaitokosmetiikkatuotteiden kehittämiseen ja luonnon vaalimiseen mahdollisimman ympäristöystävällisellä lähituotannolla. Kun etsit laadukasta, käsintehtyä luonnonkosmetiikkaa, olet saapunut oikeaan paikkaan.

Tutustu tarinaamme ja ihastu vuohenmaitokosmetiikkaan!