Deovoide – luonnonkosmetiikan deodorantti vailla vertaa

Luonnonkosmetiikan deodorantti on terveellinen valinta sekä kainaloillesi että ympäristölle. Vuohelman deovoide on alumiiniton, luonnonmukainen deodorantti, jossa yhdistyvät hienhajua ehkäisevät sekä kainaloa hoitavat ja kosteuttavat ainesosat.

Luonnonmukainen deodorantti on kainalosi ystävä

Paras luonnonkosmetiikkadeodorantti on tehokas niissä asioissa, missä deodorantin pitää olla – ehkäisee hienhajua ja pitää kainalot kuivina. Samalla hyvä, luonnollinen deodorantti kuitenkin pitää huolta kainalon herkästä ihosta.

Vuohelman jokainen deovoide on tarkoin mietitty yhdistelmä antiseptisiä, kuivattavia, hoitavia ja ihoystävällisiä ainesosia – kaikki luonnollisia. Näitä ainesosia ovat vuohenmaito, kookosöljy ja karitevoi, mehiläisvaha, perunajauho, ruokasooda ja eteeriset öljyt. Kyseisiä ainesosia sekoittamalla syntyy lyömätön deovoide – alumiiniton, alkoholiton, väriaineeton ja säilöntäaineeton luonnollinen deodorantti, jota kainalosi rakastaa.

Tuotevalinnat

Vuohelman deovoide on riittoisa ja helppo käyttää

Vuohelman luonnonkosmetiikkadeodorantit ovat ihania deovoiteita, joiden joukosta löydät varmasti itseäsi eniten miellyttävän vaihtoehdon.

Deovoidetta sipaistaan sormelle pieni määrä. Voit ottaa deovoidetta suoraan purkista sormenpäällä tai käyttää vaikkapa puhdasta, pientä lusikkaa tai puutikkua, jolloin minimoit bakteerien pääsyn purkkiin. Voide lämpiää sormissa nopeasti, ja sitten se hierotaan puhtaisiin kainaloihin ja annetaan kuivua hetken ennen kuin laitat puseron päälle.

Jokainen deovoide on pakattu alumiinirasiaan, jossa se on myös helppo kuljettaa mukana. Deovoiteemme sisältävät kookosöljyä, jolla on alhainen sulamispiste, joten se on hyvä säilyttää alle +23 asteessa. Tätä korkeammassa lämpötilassa voiteen koostumus saattaa löystyä – mutta ei hätää, kun sekoitat tuotetta esim. lusikalla ja jäähdytät sitten jääkaapissa, tuote on taas kuin uusi.

Tutustu ihaniin luonnonkosmetiikan deovoiteisiin ja löydä oma suosikkisi! Jos deovoide on sinulle uusi tuttavuus, tarjoamme myös mahdollisuuden ostaa ensimmäisellä kerralla pienen, 10 ml kokoisen testipakkauksen, jonka avulla voit testata voiteen sopivuutta ihollesi.

Säilöntäaineettomia tuotteita

Raaka-aineita lähituottajilta

Kotimaista käsityötä

Luonnollisia tuotteita