Palasaippua hellii ihoa ja ympäristöä

Palasaippuat ovat lunastaneet paikkansa luonnollisena vaihtoehtona nestemäisille suihku- ja ihonhoitotuotteille, mistä kiittävät niin ihomme kuin ympäristö. Saippuapaloilla on monia hyviä ominaisuuksia, joiden ansiosta ne ovat luonnonmukainen ja hellävarainen vaihtoehto peseytymiseen. Kaikkein ekologisin valinta on Suomessa käsintehty saippua.

Palasaippua on hellävarainen ihollesi

Palasaippuat ovat rasvapohjaisia ja siitä syystä ne eivät kuivata ihoa samalla tavalla kuin nestesaippuat. Vuohelman palasaippuat valmistetaan luonnollisista, ihoa hoitavista ainesosista. Pääosassa kaikissa tuotteissamme on kosteuttava vuohenmaito, jota ryydittävät erilaiset tarkoin valikoidut luonnon hyvää tekevät ainesosat, esimerkiksi hunaja ja erilaiset ihoa hoitavat öljyt sekä eteeriset öljyt. Luonnollisten ja hellävaraisten ainesosiensa ansiosta saippuapalat sopivat varmemmin myös herkälle iholle.

Saippuapala on ekologinen vaihtoehto peseytymiseen

Saippuapalan valmistus nielee paljon vähemmän vettä kuin nestesaippuan, ja täysin muoviton pahvikotelo on ekologinen pakkaus. Vuohelman palasaippua on Suomessa käsintehty saippua. Se on valmistettu pääosin lähellä tuotetuista, luonnollisista raaka-aineista käsityönä ja pakattu ekologisesti. Sen ympäristöjalanjälki on siis pieni ja koko prosessi hyvin minimaalisesti ympäristöä kuormittava.

Tuotevalinnat

Miten palasaippua ja palashampoo eroavat toisistaan?

Jos mietit, miten palashampoot ja palasaippuat eroavat ominaisuuksiltaan ja pärjäisikö vain yhdellä tuotteella, vastaus on kyllä ja ei. Kuten tavalliset nestemäiset suihkushampoot ja suihkugeelit, on myös shampoopalat suunniteltu erityisesti päänahan iholle ja hiuksia varten, ja saippuapalat puolestaan vartalon pesuun.

Palasaippuassa on yleensä paljon enemmän saippuoitunutta rasvaa, joten se toimii siksi erinomaisesti ihon pesuun ja kosteutukseen. Samasta syystä palasaippua ei yleensä sovi hiuksille, sillä se saattaa jättää hiukset hyvin rasvaisen tuntuiseksi ja huuhtoutua huonommin pois. Varmempi valinta olisi siis käyttää shampoopalaa saippuan tavoin vartalonpesuun mutta jälleen, pesevämmän ja kosteuttavamman lopputuloksen ihoasi ajatellen saat, kun peset ihon sille tarkoitetulla palasaippualla, ja hiukset sille tarkoitetulla kiinteällä pesuaineella.

Jos haluat löytää sopivan palatuotteen myös hiustenpesuun, tutustu palashampoidemme ja hoitoainepalojemme valikoimaan.

Käsintehdyt saippuat ja oheistuotteet Vuohelman valikoimista

Vuohelman verkkokaupasta löydät suomalaiset, käsintehdyt saippuat monelle ihotyypille, olipa ihosi sitten kosteutuksen, kuorinnan, virkistyksen, tai näiden yhdistelmän tarpeessa.

Vartalosaippuoissa on valinnanvaraa ihanasti kuorivasta kaura-hunajasaippuasta virkistävään hampunsiemenöljyä ja eukalyptusöljyä sisältävään saippuaan sekä appelsiinin ja sitruunan eteerisiä öljyjä, merisuolaa sekä kuivattuja kehäkukan terälehtiä sisältävään energisoivaan saippuaan. Vartalon lisäksi palasaippuoita voi toki käyttää myös käsienpesuun. Tutustu valloittaviin saippuapaloihin ja löydä oma suosikkisi!

Jos etsinnässä on käsintehty saippua kasvoille, Vuohelman valikoimista löydät myös varta vasten kasvojen hellävaraista puhdistusta varten kehitetyn Vadelmamaito kasvosaippuan. Se puhdistaa kasvojen epäpuhtaudet kuitenkaan tuhoamatta ihon luonnollista kosteustasapainoa. Iho jää puhtaan ja heleän tuntuiseksi, mutta ei kiristä kuivuttuaan.

Palasaippua on itsessään hygieeninen ja antibakteerinen, mutta käyttöiän sekä hygienian maksimoinniksi se on hyvä kuivattaa käyttökertojen välissä. Sitä varten hyvä apuväline on neulottu saippuapussi, jota voi halutessaan käyttää myös ihon kevyeen kuorintaan. Kaikkein ilmavimmin saippuapala kuivuu saippua-alustalla, ja on kaiken lisäksi kauniisti esillä. Verkkokauppamme valikoimasta löydät sekä suloisen, antibakteerisen, virkatun saippua-alustan, joka kuivuu nopeasti ja jonka voi tarvittaessa pestä pesukoneessa, että luffakasvin kurkkumaisesta hedelmästä kuivattamalla tehdyn luffa-alustan, jonka päällä saippua lepää ilmavasti käyttökertojen välissä.

Jos epäröit, mikä tuote sopisi sinulle parhaiten tai haluat kysyä mitä tahansa tuotteistamme tai niiden raaka-aineista, voit aina ottaa yhteyttä Vuohelmaan.

Säilöntäaineettomia tuotteita

Raaka-aineita lähituottajilta

Kotimaista käsityötä

Luonnollisia tuotteita