Kasvojen iho on koko ajan alttiina erilaisille ympäristö- ja sääolosuhteille. Talvella ilma on kuivaa ja kylmää, mikä vie ihosta kosteutta – myös tuuli, viima ja pakkanen koettelevat ja kuivattavat ihoa. Iholla on luontainen lipidisuojakerros, johon kylmyys ja toisaalta lämmitetty sisäilma aiheuttavat aukkoja, joista kosteus pääsee haihtumaan. Iho voi talvella alkaa myös punoittaa, koska erilaiset ärsytystekijät kuten saasteet ja mikrobit pääsevät kulkeutumaan syvemmälle ihoon suojakerroksen aukoista.

Ihoa tulee hoitaa sisältä ja ulkoa jatkuvasti, mutta erityistä huomiota ihonhoito vaatii talvella. Monipuolinen ravinto, nestetasapaino, lepo sekä päivittäinen ulkoilu ovat perusasioita. Välttämättömiä rasvahappoja (omega-6 ja omega-3) pitää saada ravinnosta tai jos se ei riitä, muista valmisteista. Pidä huolta myös antioksidanttien ja mineraalien saannista eli nauti sisäisesti A-, C- ja E-vitamiinia, B-ryhmän vitamiineja sekä seleeniä ja sinkkiä.

Hellävarainen kasvojen pesu, ravinteikas kasvovesi, seerumi tai öljy sekä hoitava kosteusvoide ovat talvi-ihon hoidon peruspilareita. On erityisen tärkeää, että käyttämässäsi voiteessa on hyviä lipidejä eli rasvoja, jotka korjaavat ja vahvistavat ihon omaa suojaa. Valitse voide, joka sisältää luonnosta saatavia, hyvin imeytyviä öljyjä. Vältä voiteita, jotka sisältävät raakaöljystä johdettuja rasvoja kuten mineraaliöljyä, parafiinia ja vaseliinia. Ne imeytyvät ihoon huonosti, ja vaikka iho tuntuisi tällaisen voiteen tekemän kalvon ansiosta sileältä, se ei korjaa ihon pintakerroksen rakennetta.

Tammikuun tuote on erittäin hoitava Tyrnimaito luksusvoide, joka soveltuu tehokosteutukseen kasvoille, kyynärpäille, kantapäille, kynsinauhoille jne. Sen sisältämässä ravinnerikkaassa tyrniöljyssä on arvokkaita omega-3-, omega-6- ja omega-7-rasvahappoja, antioksidantteina toimivia E-vitamiiniyhdisteitä ja beetakaroteenia, josta keho valmistaa A-vitamiinia. Tutkimuksen mukaan tyrniöljy hidastaa ihon ikääntymistä säädellen ihon kosteustasapainoa ja suojaten ihoa stressitekijöiltä.

Tyrnimaito kosteusvoide sisältää myös muita luonnollisia, ihoa hoitavia ainesosia: Kotimainen kylmäpuristettu pellavaöljy kosteuttaa ja pehmentää kuivaa ihoa. Arganöljy rauhoittaa, ehkäisee tulehduksia ja virkistää. Mehiläisvaha on ihoa erittäin runsaasti ravitseva, suojaava ja hoitava luonnon oma tehopommi. Kookosöljy pehmittää rasittunutta ihoa ja korjaa vaurioita. Hyaluronihappo pitää ihon kimmoisana ja pehmeänä, sitoo tehokkaasti kosteutta ja silottaa juonteita. Vuohenmaidon rasvat, vitamiinit ja hivenaineet hellivät herkkääkin ihoa hoitaen ja suojaten sitä.

Saat nyt Tyrnimaitovoiteen 20 % alennuksella tammikuun loppuun saakka eli hintaan 23,00 (norm. 29,00) – hyödynnä tarjous ja elvytä talven kuivattama iho!