Banner

Rosmariinimaito jalkavoide 60 ml ja hohkakivi

Ale!

Rosmariinimaito jalkavoide 60 ml ja hohkakivi

24,90  20,00 

Jalkojen hemmotteluhetkiin! Setissä hohkakivi hellävaraiseen kovettumien poistoon sekä tehokkaasti kosteuttava ja raikastava Rosmariinimaito jalkavoide.

Vain 4 varastossa

Share this product

Luonnollisella hohkakivellä saat hellävaraisesti poistettua kovettumat jaloista. Kostuta hohkakivi (hohkakiven voi myös saippuoida) ja hankaa sillä kosteita jalkoja. Huuhtele lopuksi hohkakivi ja jalat.

Hiero hohkakivikäsittelyn jälkeen Rosmariinimaito jalkavoide jalkoihin ja sääriin. Jalkavoiteen sisältämä vuohenmaito, karitevoi, auringonkukkaöljy, kookosöljy ja mehiläisvaha ravitsevat ja elvyttävät kuivaa ihoa, rosmariinin ja eukalyptuksen eteeriset öljyt virkistävät väsyneitä jalkoja.

INCI: Caprae Lac (vuohenmaito), Butyrospermum Parkii Butter (karitevoi), Helianthus Annuus Seed Oil (auringonkukkaöljy), Cocos Nucifera Oil (kookosöljy), Cera Alba (mehiläisvaha), Dehydroacetic Acid (ECOCERT-sertifioitu säilöntäaine), Benzyl Alcohol (ECOCERT-sertifioitu säilöntäaine), Rosmarinus Officinalis Leaf Oil (rosmariinin eteerinen öljy), Eucalyptus Globulus Leaf Oil (eukalyptuksen eteerinen öljy), Limonene, Linalool.