Banner

Saippuapussi MiLanka Craft

Saippuapussi MiLanka Craft

12,50 

MiLanka Craftin kauniit saippuapussit neulotaan käsin Kokemäellä 100 % nokkoslangasta. Nokkonen on kestävä ja antibakteerinen luonnonkuitu, joka sietää hyvin kosteutta ja kuivuu nopeasti kuiturakenteensa ansiosta. Saippuapussin neulospinta on sopivan rouhea ihon kuorimiseen ja puhdistamiseen. Saippua vaahtoaa pussissa pehmeästi, ja sinne voi sujauttaa myös saippuanloput, jotka muuten jäisivät käyttämättä.

Vain 2 varastossa

Share this product

MiLanka Craftin saippuapussi on käsin neulottu Suomessa, Kokemäellä. Saippuapussin valmistusmateriaali on 100% nokkoslanka. Se on erittäin ekologinen ja eettinen materiaali, jota on käytetty sen hienojakoisten kuitujen vuoksi vaatteiden valmistuksessa jo vuosisatoja.

Saippuapussin koko on n. 9 x 10 cm, mikä tekee siitä juuri täydellisen kokoisen säilytyspussukan minkä tahansa muotoiselle palasaippualle.

Neulottu saippuapussukka on täydellinen apuväline peseytymiseen ja ihon kuorintaan palasaippualla. Pieni, neulottu saippuapussi sopii napakasti käteen ja helpottaa saippuan pitelyä peseytyessä.

Saippuapussin säilytys ja hoito-ohje: Huuhdo pussi silloin tällöin. Neulotun saippuapussin voi myös pestä koneessa muun pyykin seassa 40 asteessa. Puhdistukseen voit käyttää myös etikkaa tai soodaa, jotka ovat omiaan poistamaan saippuajäämät pussista, raikastavat sen tuoksun ja puhdistavat bakteereista. Saippuapussin voi ripustaa sen pienestä narusta saippuan kera kuivumaan käytön jälkeen. Suosittelemme kuitenkin pääsääntöisesti säilyttämään saippuan erillisellä alustalla, jos mahdollista. Tähän tarkoitukseen soveltuu erinomaisesti MiLanka Craftin virkattu saippua-alusta, jonka voit hankkia samassa luonnonvärin sävyssä kuin saippuapussukan.