Luonnollista, käsintehtyä kotimaista vuohenmaitokosmetiikkaa

Toimitusehdot

Tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilatut tuotteet, tilauksen kokonaishinta, toimituskulut sekä kaupan pankkiyhteystiedot.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Toimitusaika alkaa siitä, kun tilausvahvistuksessa mainittu kokonaishinta on maksettu ja näkyy kaupan tilillä. Tilaukset toimitetaan Postin kautta joko normaalina postipakettina ta postipakettiautomaattiin. Halutessasi paketin automaattiin, ilmoita valitsemasi automaatti tilauksen ”Kommentti” -kentässä. Asiakas on vastuussa antamansa puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen oikeellisuudesta; Postin noutoilmoitus lähetetään sekä tekstiviestinä että sähköpostina. Posti säilyttää paketteja seitsemän (7) vuorokautta. Jos pakettia ei ko. ajan sisällä noudeta, se palautuu takaisin kaupalle. Asiakas on tällöin tilauksen uudelleen lähetyksen yhteydessä velvollinen maksamaan kaupalle aiheutuneen palautusmaksun 9,90 sekä uudet lähetyskulut 2,50 eli yhteensä 12,40.

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat on esitetty tuotekuvausten yhteydessä. Tuotteisiin sisältyy 24 %:n arvonlisävero.

Maksutavat

Tilaus maksetaan vahvistuksessa ilmoitetulle kaupan pankkitilille ja viitteenä ilmoitetaan tilausnumero.

Toimitusmaksu

Toimituskulut ovat 2,50 € ja ne lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan. 

Tuotteen palautusoikeus

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Liitä palautuksen mukaan kopio tilausvahvistuksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan asiakkaan tilille palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa ja viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, ilmoita välittömästi osoitteeseen petra@vuohelma.fi. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on asiasta tehtävä reklamaatio Postille.

Tuotevirheen korjaaminen

Jos toimitettu tuote on viallinen, ota yhteys petra@vuohelma.fi viallisen tuotteen korvaamiseksi.