Jatketaan näin helmikuussa vielä ihonkosteutus-teemalla keskittyen vartaloon. On tärkeää muistaa kosteuttaa myös koko vartalon iho päivittäin, tai ainakin aina pesun jälkeen. Varsinkin talvella kuivan ilman vuoksi ja paksujen vaatteiden alla iho kuivuu ja hilseilee. Ihon kuivuminen saa aikaan lievän tulehduksen iholle, mikä tuntuu kutinana jolloin raapiessasi iho saattaa mennä rikki.

Vinkit vartalon ihon hyvinvointiin:

  • Kuivaharjaus on erittäin tehokas tapa hoitaa vartaloa, ja sen voi tehdä vaikka joka päivä. Kuivaharjaus poistaa tehokkaasti kuolleita ihosoluja pehmentäen ja silottaen ihoa. Se elvyttää verenkiertoa, jolloin kuona-aineiden poistuminen nopeutuu ja aineenvaihdunta paranee. Lisäksi se karaisee, virkistää ja kiinteyttää ihoa.
  • Normaalin, terveen vartalon ihon voi kuoria noin kerran viikossa. Kuorinta parantaa verenkiertoa, auttaa ehkäisemään velttoutta ja tekee ihosta pehmeän, kimmoisan ja heleän. Hiero esim. sokerikuorintapalaa hellävaraisesti kostealle, puhdistetulle iholle niin että siitä irtoaa sokeria ja rasvoja, anna vaikuttaa hetki ja jatka hierontaa käsin pyörivillä liikkeillä. Huuhtele pois lämpimällä vedellä.
  • Iho kannattaa kosteuttaa heti suihkun tai kylvyn jälkeen. Kostealle iholle levitetty voide sitoo kosteutta paremmin, ja sen teho paranee. Kosteusvoidetta tulee levittää kaikkialle vartaloon huomioiden erityisesti käsivarret, kyynärtaipeet, polvet ja kantapäät.

Helmikuun tuote on täyteläinen mutta silti kevyt Banaanimaito kosteusvoide, joka sisältää vuohenmaidon lisäksi pellavaöljyä, sheavoita, mehiläisvahaa, lanoliinia, banaania ja vaniljaa. Vuohenmaidon sisältämä maitohappo (AHA), vitamiinit ja mineraalit hoitavat ja suojaavat herkkääkin ihoa. Pellavaöljy sekä sheavoi pehmentävät ja kosteuttavat tehokkaasti.  Mehiläisvaha ja lanoliini tasoittavat ihoa ja rauhoittavat sekä parantavat vaurioitunuttakin ihoa. Banaani sisältää mm. runsaasti kaliumia sekä “kauneusvitamiineja” A, C ja E, ja ravitsee ihoa  tehokkaasti ja syvävaikutteisesti. Aito vanilja – no,  sen tarkoitus on osaltaan luoda ihanan huumaava ihonhoitokokemus!

Banaanimaito kosteusvoide on helmikuun ajan -25 % tarjouksessa hintaan 20,00 (norm. 27,50) – hemmottele itseäsi tai ystävää!